Menu
Kurv

Basketball

SKLZ produkter, træningsudstyr og træningsredskaber kan anvendes hvor som helst og når som helst - om du træner alene eller sammen med resten af dit team.

SKLZ er det helt rette valg, hvis du vil forbedre og udvikle på dine færdigheder! Styrk holdets samlet præstation eller fokusere på din egen. Træn intensivt videre med områder såsom: boldhåndtering, koordinering, teknik, acceleration, afslutninger, afleveringer og meget mere.

Bliv en bedre og en mere komplet boldspiller i dag med udstyr fra SKLZ.

Træningshække sæt med 6 stk.SKLZ Hurdles er det ideelle træningsredskab til at træne hurtighed, smidighed samt koordination. Hurdles er designet til ikke at fylde så meget, når de skal pakkes ned og transporteres. SKLZ Speed Hurdles kommer i sæt af seks og er lavet i et hårdfør letvægtsmateriale. Hv..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
SKLZ Acceleration Trainer SKLZ Acceleration Trainer
BEST SELLER
Acceleration Trainer - træningsredskab fra SKLZ Accelerationen og de første meter er afgørende i enhver sport! Med SKLZ Acceleration Trainer kan du få hjælp til, uanset hvilket niveau du er på, at øge din acceleration og fart på de første meter. Et perfekt redskab uanset om du spiller f.eks. fodbold..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
SKLZ Agility Cones (Sæt med 20 stk.) SKLZ Agility Cones (Sæt med 20 stk.)
BEST SELLER
Træningskegler - sæt med 20 stk.Agility Cones i synlige farver, der gør det nemt og let at se dem på træningsbanen uanset vejret. Hver kegle er 5 cm. høj og kommer i sæt af 20 fordelt på 5 stk. af farver sort, gul, orange og hvid. SKLZ Agility Cones er en hårdfør kegle, der kan bruges i alle sammen..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Bedre fodarbejde på banenForbedre og træner dit fodarbejde og din smidighed i autentiske spil-lignende situationer. Byg din egne mønstre og øv gentagelserne i alle retninger. Atleten opnår en øget fart, kontrol og forbedret lavt tyngdepunkt!Forbedrer din reaktionstid samtidig med du øger din hastigh..
999,00 DKK
Ekskl. Moms:799,20 DKK
SKLZ Shooting Target til basketballTræningsredskabet Shooting Target fra SKLZ hjælper dig med at forbedre din placering af bolden i kurven, så du opnår en bedre nøjagtighed, når du skyder. For at bruge Shooting Target skal du blot klikke Shooting Target på kurven så kuglen sidder direkte i midten af..
89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
SKLZ Markeringsmåtter i sæt af 5 stk.Markeringsmåtter fra SKLZ, der kommer i friske og klare farver. Det skridsikre gummimateriale gør dem specielt velegnet til indendørsbrug f.eks. på basketballbanen i hallen eller gymnastiksalen. Rigtige gode til at bruge i stedet for de traditionelle kegler. SKLZ..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
SKLZ Court Vision - driblebriller til bedre boldkontrolSKLZ Court Vision briller er med til at udvikle og forbedre din boldkontrol, så der kommer et endnu bedre flow i dit spil. SKLZ Court Vision sikrer, at basketballspilleren ikke kigger på basketballbolden og er dermed med til at sørge for, at bas..
89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
SKLZ Forsvarsmannequin i blåForsvarsmannequin til at øvelse af offensive taktikker. Bliv bedre til at skyde og drible udenom modstanderne med D-Man fra SKLZ, der kan bruges både til at træne alene hjemme og til holdøvelser. Giver basketballspilleren en realistisk spilsituation af forsvar til tr..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
SKLZ D-Man i orangeForsvarsmannequin til at øvelse af offensive taktikker. Bliv bedre til at skyde og drible udenom modstanderne med D-Man fra SKLZ, der kan bruges både til at træne alene hjemme og til holdøvelser. Giver basketballspilleren en realistisk spilsituation af forsvar til træningen.Der ..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
Rød forsvarsmannequin til basketballForsvarsmannequin til at øvelse af offensive taktikker. Bliv bedre til at skyde og drible udenom modstanderne med D-Man fra SKLZ, der kan bruges både til at træne alene hjemme og til holdøvelser. Giver basketballspilleren en realistisk spilsituation af forsvar til..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
D-Man Pro - Basketball udstyrD-man Pro er vores udvidede baskettrænings mannequin. Med dette basketball udstyr kan du øve dine offensive evner, specifikt skud og dribling. Med D-man pro som forsvar tvinges spillerne til at sigte præcis og samtidig sørge for at holde den rigtige distance.D-MAN kan ju..
1.349,00 DKK
Ekskl. Moms:1.079,20 DKK
Basketball Double Double - 2-1 træningsredskab fra SKLZDouble Double kan anvendes til at reducere størrelsen på basketball kurven! Derefter kræves det, at basketballspilleren er langt mere effekt og præcis i sine kast. Forcerer skuddet til at have en præcis linje og backspin.Basketball kurven reduc..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Dribble Stick fra SKLZ - forbedre dine dribleevner!Leder du efter et træningsredskab, der kan forbedre og udvikle dig som basketballspiller? Forbedre krops- og boldkontrollen når du dribler med vores Dribble Stick fra SKLZ. Kan anvendes til et utal af øvelser både løb og med samt uden bold. Basketba..
799,00 DKK
Ekskl. Moms:639,20 DKK
Elevation Ladder - træningsstige fra SKLZ SKLZ Elevation Ladder er et innovativ træningsstige, der kan kombineres med andre SKLZ produkter såsom Quick Ladder og Speed Hurdles træningshække. Dermed for du endnu mere effektivitet ud af den løbetræning, hvor der blandt andet fokuseres på hurtige retni..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Heavyweight Control Basketball fra SKLZ - mere styrke til dine driblingerIntensivere din basketballtræning med en Heavy Weight Control Basketball fra SKLZ. Med denne tunge basketball fra SKLZ kan du forbedrer styrken i dine fingre, håndled samt underarme, hvilket alt sammen er med til blandt andet a..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Træn din springkraftHOPZ 2.0 er perfekt til dig, som dyrker basketball, amerikansk fodbold, volleyball, håndbold, fodbold eller anden sport, hvor der kræves eksplosiv styrke i benene. HOPZ vil øge muskelstyrken i din underkrop samt maksimere din evne til at hoppe højt og kraftfuldt.Bruges f.eks. til..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
SKLZ Jump Rope - Sjippetov SKLZ Jump Rope - Sjippetov
BEST SELLER
Jump Rope - Sjippetov fra SKLZHvis du ønsker en effektiv pulstræning, er SKLZ Jump Rope sjippetov det rette valg for dig.SKLZ sjippetov med et godt og fast grebMed sjippetovet fra SKLZ forbedrer du dit fodarbejde samtidig med, at du forbedrer din kondition. Øg fodarbejdet og forbrænd en masse kalori..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
SKLZ Kick-Out SKLZ Kick-Out
Udsolgt
SKLZ Kick-OutSKLZ Kick-Out er en roterende slidske, der skal monteres under kurven på nettet. Kick-Out fra SKLZ sikre, at basketballbolden returneres hver gang. Den roterende Kick-Out kan justeres og vendes i en 360 graders vinkel og dermed sende bolden ud i en hvilken som helst retning.Leveres i en..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
Lateral Resistor Pro fra SKLZMed en Lateral Resistor Pro trænes hurtighed og tværgående hastighed. Det er især et godt redskab til genoptræning efter skader. Hoftemobiliteten øges og leddenes stabilitet styrkes. Kraftig nylonbælte og ankel-manschetter med justerbar velcro.Det medfølger tre forskelli..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Lightweight Control Basketball - øg hastigheden i dine driblingerSKLZ lightweight control basketball er lavet i et slidstærkt og holdbart letvægtsdesign. Som basketballspiller kan træning med Lightweight Control være med til at forbedre og øge hastigheden, hvad angår hurtige bevægelser.Med SKLZ..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ MagnaCoach - Basketball Taktiktavle SKLZ MagnaCoach - Basketball Taktiktavle
BEST SELLER
SKLZ MagnaCoach - taktiktavle til basketballSKLZ magnetisk taktiktavle med medfølgende markør, tusch og magneter. SKLZ Basketball MagnaCoach er perfekt til træneren, der ønsker at kommunikere præcist og klart med sine spillere. Designet på SKLZ MagnaCoach gør, at det er muligt at kommunikere let og ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Official Weight Control Basketball fra SKLZDenne basketball forbedrer bevidsthed og kontrol samt dribleevnen. Boldens vægt gør, at spilleren skal lægge flere kræfter i sine driblinger. Dette hjælper også til at bygge basketballspillerens muskelhukommelse. Syntetisk læder i høj kvalitet, som gør den ..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
SKLZ Pro Mini Hoop SKLZ Pro Mini Hoop
BEST SELLER Udsolgt
Pro Mini Hoop - basketball sætIndendørs, udendørs, på kontoret eller på kollegiet – Pro Mini Hoop kan bruges alle steder. Giver brugeren en autentisk basketballoplevelse. Basketballnettet er justerbart i højden og ser ud og virker som en professionel basketballkurv. Bagpladen er belagt med vat, så d..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Mini Basketball 12,7 cm. i diameterBasketball til brug på værelset eller udendørs. Denne minibasketball kan anvendes med alle Pro Mini Hoop produkter. Her får du en mini basketball i gummi. Bolden måler 12,7 cm. i diameter.Denne Pro Mini Hoop ball giver spillerne den realistiske "bounce" som en rigt..
59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Pro Mini Hoop Micro - basketball sætIndendørs, udendørs, på kontoret eller på kollegiet – Pro Mini Hoop Micro basketball sæt kan bruges alle steder. Spil basketball i micro format. Kan anvendes af både voksne og børn. Pro Mini Hoop Micro kommer med et kraftigt 3-lags net. Bagpladen er belagt med vat..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
SKLZ Pro Mini Hoop Midnight SKLZ Pro Mini Hoop Midnight
Udsolgt
Pro Mini Hoop Midnight - basketball sætIndendørs, udendørs, på kontoret eller på kollegiet – Pro Mini Hoop Micro basketball sæt kan bruges alle steder. Kan anvendes af både voksne og børn. Bliv din egen basketballstjerne hjemme på værelset eller kontoret. Med dette smarte basketball sæt kan du også ..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
Pro Mini Hoop XLIndendørs, udendørs, på kontoret eller på kollegiet – Pro Mini Hoop XL er en basketballkurv med bold, der kan bruges alle steder. Er du kontorets næste stjerne? Sættet indeholder en minibasketball samt en plade med en kurv. Pro Mini Hoop XL er enkel at montere over døren eller på væg..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
Mini skumbasketball i blåBasketball til brug på værelset. Denne minibasketball kan anvendes med alle SKLZ Pro Mini Hoop produkter. Her får du en blød mini basketball i skum. Bolden måler 12,7 cm. i diameter. Kommer i tre farver: original orange, grøn og blå. Nyd et roligt Pro Mini Hoop spil med Swis..
49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Mini skumbasketball i farven grønBasketball til brug på værelset. Denne minibasketball kan anvendes sammen med alle SKLZ Pro Mini Hoop produkter. Her får du en blød mini basketball i skum. Bolden måler 12,7 cm. i diameter. Kommer i tre farver: original orange, grøn og blå. Nyd et roligt Pro Mini Hoo..
49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Mini skumbasketball i original orangeBasketball til brug på værelset. Denne minibasketball virker med alle pro mini hoop produkter. Her får du en blød mini basketball i skum. Bolden måler 12,7 cm. i diameter. Kommer i tre farver: original orange, grøn og blå. Nyd et roligt Pro Mini Hoop spil med Swi..
49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Træningskegler 5 cm. - Sæt med 20 stk.SKLZ Agility Cones er en meget alsidig kegle, som kan bruges i mange forskellige træningsøvelser.De kan kombineres med mange af SKLZ andre redskaber, så det er muligt at sammensætte og køre forskellige øvelser ad gangen.Træningskeglerne kommer i 5 cm højdeFirkan..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Træningskegler 15 cm. - Sæt af 4 stk.SKLZ Agility Cones er en meget alsidig kegle, som kan bruges i mange forskellige træningsøvelser.De kan kombineres med mange af SKLZ andre redskaber, så det er muligt at sammensætte og køre forskellige øvelser ad gangen.SKLZ træningskegler sikre stabilitetTræning..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
SKLZ Pro Training 9" Agility Cones (Sæt med 8 stk.) SKLZ Pro Training 9" Agility Cones (Sæt med 8 stk.)
BEST SELLER
Træningskegler 23 cm. - Sæt med 8 stk.Keglerne er meget alsidige, de kan indgå i mange forskellige træningsøvelser.SKLZ Agility kegler kan kombineres og anvendes med mange af SKLZ andre redskaber, og dermed give dig mulighed for, at sammensætte øvelser på tværs af redskaber.Agility keglerne har en h..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Pro Training Agility Bands - (Sæt med 4 stk.) SKLZ Pro Training Agility Bands - (Sæt med 4 stk.)
BEST SELLER
SKLZ Pro Træning - fleksible bånd (Sæt med 4 stk.)SKLZ Pro Training Agility Bands giver mulighed for at træne og fokuserer på fodboldspillerens smidighed og hurtighed.Designet gør, at der er minimal risiko for skade, hvis det skulle vise sig, at fodboldspilleren er uheldig og snubler over båndet.SKL..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
SKLZ Quick Ladder SKLZ Quick Ladder
BEST SELLER Udsolgt
Quick Ladder - få de hurtigste fødder på banenQuick Ladder fra SKLZ er med til at udvikle atleters hurtighed, koordination, balance, reaktionstid, retningsskifte, muskelhukommelse og meget mere. Alle atleter uanset niveau kan få enorm gavn af at bruge Quick Ladder. Quick ladder er nem at transporter..
269,00 DKK
Ekskl. Moms:215,20 DKK
Quick Ladder Pro - få de hurtigste fødder på banenSKLZ Quick Ladder Pro er rent designmæssigt anderledes end forgængeren Quick Ladder. Quick Ladder Pro adskiller sig fra Quick Ladder ved, at Quick Ladder Pro ikke bliver viklet sammen. Træningsredskabet har som formål at være med til at forbedre og u..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
SKLZ Reaction Ball SKLZ Reaction Ball
BEST SELLER
Reaktionsbold fra SKLZInnovativ og uregelmæssigt formet bold.Designet med 6 “bobler”, der gør at bolden hopper i forskellige og uforudsete retninger Brug den alene, mod en væg eller sammen med andreFinpudser og forbedrer din reaktion og reflekserØg dine reaktionsevne og finpuds reflekserne Med..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
SKLZ Recoil 360 - dynamisk resistanceværktøjModstandstræning, der virkelig maksimerer dine musklers effekt. Brug Recoil 360 med en træningsmakker eller solo – begge dele er muligt. Linjen kan maksimalt strækkes 6 meter.Maksimer styrke, hurtighed og hoppeevneDesignet til at kunne bruges i en 360 grad..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
SKLZ Shot Spotz SKLZ Shot Spotz
Udsolgt
Træningsmarkeringer til banen - SKLZ Shot SpotzSKLZ Shot Spotz kommer i pakker, som hver indeholder 5 stk. med tallene 1-5 påBrug dem på enhver indendørs eller udendørs basketball bane - de er slidstærkeEt godt supplement til træningen, som giver mulighed for at øve skud forskellige steder på banen ..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Basketball skudtræning med ShotLocShotloc forbedrer din boldfrigivelse og tvinger spilleren til at holde bolden væk fra håndfladen og fremmer korrekt frigivelse af bolden.Fleksibel materiale og behagelig at have på.Findes i to størrelser. Dette produkt er en størrelse medium og passer til drenge på ..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Solo Assist Rebounder SKLZ Solo assist er en lækker rebounder til basketballtræning og den individuelle træning i klubben eller privat.Benyttes på hårdt underlag – f.eks. i indkørslen eller i hallen. Mulighederne er mange.Kan foldes sammen, så den er let at have med rundt.Ideel til individuel spille..
1.199,00 DKK
Ekskl. Moms:959,20 DKK
Speed Chute - faldskærm til modstandstræningSKLZ Speed Chute er et træningsredskab, som alle kan bruge og som din makker muligvis vil kigge forundret på. I ren misundelse!Atleten udvikles yderligere på de afgørende færdigheder og der fokuseres på vitale områder såsom hurtighed, styrke og acceleratio..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
SKLZ Speed Hurdles Pro (Sæt med 6 stk.) SKLZ Speed Hurdles Pro (Sæt med 6 stk.)
BEST SELLER
Speed Hurdles Pro træningshække fra SKLZ - sæt med 6 stk.Det nye innovative design på SKLZ Speed Hurdle Pro, gør den utrolig alsidig og fleksibel i forhold til andre hække på markedet.6 stk. Speed Hurdles Pro - træningshækkeSpeed Hurdle Pro kan nemt justeres til 3 forskellige højder - ca. 15, 23, og..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
Speed Rope - Sjippetov fra SKLZSpeed Rope sjippetov fra SKLZ har gummibelagte stålgreb og kuglelejer for optimal rotation. Dette sikrer at sjippetovet kan giver brugeren en intensiv træning. Sjippetovets længde er justerbar. Kablets længde er 300 cm. Håndtagene har et blødt, men fast greb, der sikre..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ SpeedSac - En træningssandsæk, der gør dig hurtigereSKLZ SpeedSac er ideel til at udvikle og presse atleten til træning, samt med til at øge den eksplosive kraft når der sættes af til spurten. Træningsredskabet styrker den generelle hurtighed.Hver sandsæk kan indeholde op til ca. 5 kg sand (15 ..
799,00 DKK
Ekskl. Moms:639,20 DKK
Square Up - Basketball træningsudstyrSkal du mestre dine 3 points skud? Square Up fra SKLZ forbedrer dem og alle dine andre skud! Til alle basketballspillere, der kunne tænke sig at forbedre deres skydeteknik har vi det helt rette træningsredskab fra SKLZ. Square Up giver basketballspilleren en visu..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
SKLZ Træningsvest (Gul - Voksen)Overtræksvest til fodboldtræningen. Vælg mellem to farver: rød og gul og hold styr på dine med- og modspillere.SKLZ træningsveste kommer i onesize og kan end videre bruges af junior og ungdomsfodboldspillere (U-15+).Træningsvest fra SKLZOvertræksvest til træninger og ..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
SKLZ Træningsvest (Rød - Voksen)Overtræksvest til fodboldtræningen. Vælg mellem to farver: rød og gul og hold styr på dine med- og modspillere.SKLZ træningsveste kommer i onesize og kan endvidere bruges af junior og ungdomsfodboldspillere (U-15+).Træningsvest fra SKLZOvertræksvest til træninger og..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Viser 1 til 48 af 52 (2 sider)