Menu
Kurv

Genoptræning

Skånsom genoptræning med træningselastikker og fitnessbolde

Massage Bar fra SKLZSKLZ Massage Bar er et effektivt massage redskab til selvmassage. Udstyret med anatomisk greb og et unikt kugleleje system.Dybdegående vævsmanipulationForbedrer restitutionenØger bevægelighedenVægt: 0,50 kg.Længde: 51 cm.Massagebar fra SKLZ er i modsætning til andre massageredska..
269,00 DKK
Ekskl. Moms:215,20 DKK
SKLZ Mini Bands SKLZ Mini Bands
BEST SELLER
Mini træningselastikker fra SKLZSKLZ Mini fitness træningselastikker – små og handy elastikker fra SKLZ til effektiv modstandstræning!Inkludere 3 elastikker i sværhedsgraderne Light / Medium / HeavyInstruktionsbog inkluderetBestår af 100% latexSamlet vægt: 0,18 kg.Mini Bands med høj effektivitetMini..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
SKLZ Mini Bands - Træningselastikker i gul (sæt med 10 stk.)SKLZ Mini fitness træningselastikker er ideelle til laterale bevægelsesøvelser, hofte- og gluteaktivering og skulderstabilisering. Træningselastikker er et effektivt og alsidigt træningsredskab, der kan bruges til at øge styrke og stabilite..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
SKLZ Mini Bands - Træningselastikker i rød (sæt med 10 stk.)SKLZ Mini fitness træningselastikker er ideelle til laterale bevægelsesøvelser, hofte- og gluteaktivering og skulderstabilisering. Træningselastikker er et effektivt og alsidigt træningsredskab, der kan bruges til at øge styrke og stabilite..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
SKLZ Mini Bands - Sort (sæt med 10 stk.) SKLZ Mini Bands - Sort (sæt med 10 stk.)
Udsolgt
SKLZ Mini Bands - Træningselastikker i sort (sæt med 10 stk.)SKLZ Mini fitness træningselastikker er ideelle til laterale bevægelsesøvelser, hofte- og gluteaktivering og skulderstabilisering. Træningselastikker er et effektivt og alsidigt træningsredskab, der kan bruges til at øge styrke og stabilit..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
Pro Bands Træningselastikker - Extra Heavy i farven gråMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele - nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorfor træne..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Pro Elastikker - Heavy i farven sortMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele -  nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorfor træne med SKLZ ela..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
SKLZ Pro Bands (Light) SKLZ Pro Bands (Light)
BEST SELLER
Pro Bands Træningselastikker - Light i farven gulMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele -  nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorf..
169,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
SKLZ Pro Bands (Medium) SKLZ Pro Bands (Medium)
BEST SELLER
Pro Bands Træningselastikker - Medium i farven rødMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele - nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorfor træne med ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
SKLZ Stability Ball - sort stabilitetsbånd på 75 cmStabilitetsbolden er et vigtig redskab til enhver træning. Den intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke og forbedrer balance og kropsholdning. Fremstillet i materialer af høj kvalitet og er det perfekte værktøj til at udfordre og..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Stability Ball - lysegrå stabilitetsbold på 65 cmStabilitetsbolden er et vigtig redskab til enhver træning. Den intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke og forbedrer balance og kropsholdning. Fremstillet i materialer af høj kvalitet og er det perfekte værktøj til at udfordre..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Stability Ball - lysegrå stabilitetsbold på 55 cm.Stabilitetsbolden er et vigtig redskab til enhver træning. Den intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke og forbedrer balance og kropsholdning. Fremstillet i materialer af høj kvalitet og er det perfekte værktøj til at udfordr..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Trainer Mat Sport Performance - træningsmåtteSKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Træningsmåtten har en overf..
289,00 DKK
Ekskl. Moms:231,20 DKK
Trainer Roller Sport Performance - Foam roller fra SKLZSKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Påtrykt 12 øvelse..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Trigger Strap fra SKLZTrigger Strap er præcis og giver effektiv massage af dine triggerpunkter. Med Trigger Strap slipper du for at anvende gulve, vægge og andre ukomfortable løsninger. Med SKLZ Trigger Strap opnås en større mobilitet der forkorter genopretningsfasen. Takket være det innovative..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Kraftig træningsmåtte til opvarmning og restitutionOpvarmning og genoptræning er nøglen til at øge din ydeevne. Udfør dine øvelser på et behageligt underlag. Designet i størrelsen 61 cm. x 172 cm. (24" x 68") , med øjer til ophængning. Pro Mat fra SKLZ er let at rengøre og har slidstærkt skum til ko..
675,00 DKK
Ekskl. Moms:540,00 DKK
Viser 1 til 16 af 16 (1 sider)