Menu
Kurv

Modstandstræning

Modstanstræning styrker dine muskler og led

SKLZ Acceleration Trainer SKLZ Acceleration Trainer
BEST SELLER
Acceleration Trainer - træningsredskab fra SKLZ Accelerationen og de første meter er afgørende i enhver sport! Med SKLZ Acceleration Trainer kan du få hjælp til, uanset hvilket niveau du er på, at øge din acceleration og fart på de første meter. Et perfekt redskab uanset om du spiller f.eks. fodbold..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
Chop Bar fra SKLZSpiller du f.eks. fodbold eller golf, er dette produkt lige noget for dig. SKLZ Chop Bar skaber variabel modstand for at opbygge en kernestyrke og udvikle en bedre rotationskraft.360 graders rotationKompatibel og let udskiftelige med patenterede Slide-Lock komponenterKombiner den m..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Court Slidez fra SKLZ - stabilitetsskiver til træningI modsætning til andre lignende produkter har SKLZ Court Slidez et specielt design med en stor gribevenlig overflade. Leveres i par Ergonomisk dækmønster for bedre greb Holdbar, lav friktion underside for glatte bevægelser på alle g..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
SKLZ Door Anchor - døranker til træningkablerDørankeret indeholder en beskyttelsesmuffe, der reducere slitage. Omdan din dør til en træningsløsning. Bruges sammen med træningskabler og håndtag eller funktionelt træningssystem - træn når som helst, og hvor som helst.Fleksibel nylon-bøjle og beskyttel..
39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Dual Handles - håndtag til træning med SKLZ TræningselastikDual Håndtag giver dig en funktionel træning med en bred vifte af mulighed, bevægelser samt øvelser.SKLZ Dual Håndtag har vores patenteret Slide-Lock teknologi. Et komfortabelt dobbel håndtag, der giver en funktionel træning med mulighed fo..
169,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
Træn din springkraftHOPZ 2.0 er perfekt til dig, som dyrker basketball, amerikansk fodbold, volleyball, håndbold, fodbold eller anden sport, hvor der kræves eksplosiv styrke i benene. HOPZ vil øge muskelstyrken i din underkrop samt maksimere din evne til at hoppe højt og kraftfuldt.Bruges f.eks. til..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
Lateral Resistor Pro fra SKLZMed en Lateral Resistor Pro trænes hurtighed og tværgående hastighed. Det er især et godt redskab til genoptræning efter skader. Hoftemobiliteten øges og leddenes stabilitet styrkes. Kraftig nylonbælte og ankel-manschetter med justerbar velcro.Det medfølger tre forskelli..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Medicinbold - sort ekstra tung version på 6,8 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ m..
599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Medicinbold - gul extra let version på 2,7 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ med..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
SKLZ Med Ball - Heavy 5,4 kg. SKLZ Med Ball - Heavy 5,4 kg.
Udsolgt
Medicinbold - grå tung version på 5,4 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ medicinbo..
519,00 DKK
Ekskl. Moms:415,20 DKK
Medicinbold - orange let version på 3,6 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ medicinbold ..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
SKLZ Med Ball - Medium 4,5 kg. SKLZ Med Ball - Medium 4,5 kg.
Udsolgt
Medicinbold - rød medium version på 4,5 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ medicinbold ..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
SKLZ Mini Bands SKLZ Mini Bands
BEST SELLER
Mini træningselastikker fra SKLZSKLZ Mini fitness træningselastikker – små og handy elastikker fra SKLZ til effektiv modstandstræning!Inkludere 3 elastikker i sværhedsgraderne Light / Medium / HeavyInstruktionsbog inkluderetBestår af 100% latexSamlet vægt: 0,18 kg.Mini Bands med høj effektivitetMini..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
SKLZ Mini Bands - Træningselastikker i gul (sæt med 10 stk.)SKLZ Mini fitness træningselastikker er ideelle til laterale bevægelsesøvelser, hofte- og gluteaktivering og skulderstabilisering. Træningselastikker er et effektivt og alsidigt træningsredskab, der kan bruges til at øge styrke og stabilite..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
SKLZ Mini Bands - Træningselastikker i rød (sæt med 10 stk.)SKLZ Mini fitness træningselastikker er ideelle til laterale bevægelsesøvelser, hofte- og gluteaktivering og skulderstabilisering. Træningselastikker er et effektivt og alsidigt træningsredskab, der kan bruges til at øge styrke og stabilite..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
SKLZ Mini Bands - Sort (sæt med 10 stk.) SKLZ Mini Bands - Sort (sæt med 10 stk.)
Udsolgt
SKLZ Mini Bands - Træningselastikker i sort (sæt med 10 stk.)SKLZ Mini fitness træningselastikker er ideelle til laterale bevægelsesøvelser, hofte- og gluteaktivering og skulderstabilisering. Træningselastikker er et effektivt og alsidigt træningsredskab, der kan bruges til at øge styrke og stabilit..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
Mobil Træningsbar fra SKLZMobilitetsbaren hjælper med at skabe en passende roterende bevægelse. Træningsbaren giver en øget mobilitet og fleksibilitet på skuldrene, samtidig med at der skabes den nødvendige styrke og stabilitet for at mindske sandsynligheden for en skade.Forøger skulderens bevægelse..
799,00 DKK
Ekskl. Moms:639,20 DKK
Pro Bands Træningselastikker - Extra Heavy i farven gråMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele - nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorfor træne..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Pro Elastikker - Heavy i farven sortMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele -  nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorfor træne med SKLZ ela..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
SKLZ Pro Bands (Light) SKLZ Pro Bands (Light)
BEST SELLER
Pro Bands Træningselastikker - Light i farven gulMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele -  nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorf..
169,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
SKLZ Pro Bands (Medium) SKLZ Pro Bands (Medium)
BEST SELLER
Pro Bands Træningselastikker - Medium i farven rødMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele - nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorfor træne med ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
SKLZ Pro Quick Change Flex HåndtagHåndtag, der er kompatible med SKLZ træningskablerVirker med SKLZ patenterede Slide-Lock systemFleksibel og bevægeligt håndtag giver brugeren et væld af grebTræningselastik med håndtagSKLZ Pro Quick Change Flex Håndtag er kompatible med vores træningskabler til en ..
89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
SKLZ Recoil 360 - dynamisk resistanceværktøjModstandstræning, der virkelig maksimerer dine musklers effekt. Brug Recoil 360 med en træningsmakker eller solo – begge dele er muligt. Linjen kan maksimalt strækkes 6 meter.Maksimer styrke, hurtighed og hoppeevneDesignet til at kunne bruges i en 360 grad..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
SKLZ Slidez - Stabilitetsskiver SKLZ Slidez - Stabilitetsskiver
Udsolgt
Slidez fra SKLZ - stabilitetsskiver til din træningSmart design og uendelige mange muligheder til øvelser og træning af hele kroppen. Det smarte design giver bedre greb for både hænder og fødder.Kan bruges på flere typer overflader uden problemerKan klikkes sammen som brikkerAfsmitningsfri materiale..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Speed Chute - faldskærm til modstandstræningSKLZ Speed Chute er et træningsredskab, som alle kan bruge og som din makker muligvis vil kigge forundret på. I ren misundelse!Atleten udvikles yderligere på de afgørende færdigheder og der fokuseres på vitale områder såsom hurtighed, styrke og acceleratio..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
SKLZ SpeedSac - En træningssandsæk, der gør dig hurtigereSKLZ SpeedSac er ideel til at udvikle og presse atleten til træning, samt med til at øge den eksplosive kraft når der sættes af til spurten. Træningsredskabet styrker den generelle hurtighed.Hver sandsæk kan indeholde op til ca. 5 kg sand (15 ..
799,00 DKK
Ekskl. Moms:639,20 DKK
SKLZ Super Sandbag - Træningssandsæk SKLZ Super Sandbag - Træningssandsæk
BEST SELLER
SKLZ Super Sandbag - TræningssandsækSKLZs sandsæk Super Sandbag med fire vægtposer (total vægt pr. pose: 4,5 kg). Træningstasken kommer i et robust og slidstærkt design. Sandsækken har både modstandsdygtige og holdbare materialer. Skal fyldes med f.eks. sand.Leveres uden fyldStørrelse: 50 cm. x 20 c..
419,00 DKK
Ekskl. Moms:335,20 DKK
SKLZ Trainer Med Ball Sport Performance (3,6 kg.) SKLZ Trainer Med Ball Sport Performance (3,6 kg.)
Udsolgt
SKLZ Træningsbold - Trainer Med Ball Sport Performance - 3,6 kg.SKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Vægt: 3,..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
SKLZ Pro Træningsreb - til bl.a. crossfitDet 12,2 (40") meter lange reb er designet til at give et tilbageløb af bølger, der udvikler styrke, kraft og udholdenhed. Designet i slidstærkt materiale. Battlerope er et populært træningsredskab indenfor crossfit og med få midler er det muligt, at sammensæ..
1.449,00 DKK
Ekskl. Moms:1.159,20 DKK
Extra Heavy Sort TræningselastikModstandskraft 40,9-45,4 kg. (90-100 LB)Kombiner med vores Chop Bar eller Universal AnchorTræningskabler fra SKLZ fås i fem modstandsniveauer, der spænder fra 4,5 til 45 kg. Det er kompatibelt og udskifteligt med alle Slide-Lock komponenter. Træningsredskabet er et ga..
169,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
Extra Light Træningselastik GulModstandskraft: 4,5-9 kg. (10-20 LB)Træningskabler fra SKLZ fås i fem modstandsniveauer, der spænder fra 4,5 til 45 kg. Det er kompatibelt og udskifteligt med alle Slide-Lock komponenter. Træningsredskabet er et ganske godt supplement til din træning. Det holdbare..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Heavy Træningselastik GråModstandskraft 31,8-36,3 kg (70-80 LB)Kombiner med vores Chop Bar eller Universal AnchorTræningskabler fra SKLZ fås i fem modstandsniveauer, der spænder fra 4,5 til 45 kg. Det er kompatibelt og udskifteligt med alle Slide-Lock komponenter. Træningsredskabet er et ganske godt..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Light Træningselastik OrangeModstand: 13,6-18,1 kg (30-40 LB)Kombiner med vores Chop Bar eller Universal AnchorTræningskabler fra SKLZ fås i fem modstandsniveauer, der spænder fra 4,5 til 45 kg. Det er kompatibelt og udskifteligt med alle Slide-Lock komponenter. Træningsredskabet er et ganske godt s..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Medium Træningselastik RødModstand 22,6-27,2 kg (50-60 LB)Kombiner med vores Chop Bar eller Universal AnchorTræningskabler fra SKLZ fås i fem modstandsniveauer, der spænder fra 4,5 til 45 kg. Det er kompatibelt og udskifteligt med alle Slide-Lock komponenter. Træningsredskabet er et ganske godt supp..
139,00 DKK
Ekskl. Moms:111,20 DKK
Træningselastik Sæt - HeavyModstand 11 kg (25 LB)Komplet sæt inkl. SKLZ Pro Quick Change Flex HandleTræningskabler fra SKLZ fås i fem modstandsniveauer, der spænder fra 4,5 til 45 kg. Det er kompatibelt og udskifteligt med alle Slide-Lock komponenter. Træningsredskabet er et godt supplement til din ..
219,00 DKK
Ekskl. Moms:175,20 DKK
Træningselastik Sæt - LightModstand 7 kg (15 LB)Komplet sæt inkl. SKLZ Pro Quick Change Flex HandleTræningskabler fra SKLZ fås i fem modstandsniveauer, der spænder fra 4,5 til 45 kg. Det er kompatibelt og udskifteligt med alle Slide-Lock komponenter. Træningsredskabet er et godt supplement til din ø..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Træningselastik Sæt - MediumModstand 9 kg (20 LB)Komplet sæt inkl. SKLZ Pro Quick Change Flex HandleTræningskabler fra SKLZ fås i fem modstandsniveauer, der spænder fra 4,5 til 45 kg. Det er kompatibelt og udskifteligt med alle Slide-Lock komponenter. Træningsredskabet er et godt supplement til din ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Universial anker med 360° graders drejning. Forbedre din hjemmetræning med SKLZ Universal Anchor. Unikt design der sikrer træningskabler til døre og pæle, mens dens 360° drejning giver dig ubegrænset ydeevne og frihed til bevægelse. Kompatibel med vores andre solgte Slide-Lock produkter.Se videoen o..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Universal Cuff fra SKLZBemærk: kombineres med træningskabler.Passer til produkter, der anvender SKLZ patenterede Slide-Lock design360 graders rotationsmulighederKombiner Universal Cuff med SKLZ træningskabler for at få den optimale og ønskede modstand som dine arme og ben har brug for. Modstandstræn..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Vest med vægt fra SKLZ - træn hårdere!SKLZ Weighted Vest er en træningsvest, hvor der er er fokuseret på, at atleten får den bedste oplevelse og effekt med træningsvesten.Den giver atleten mange muligheder for at bygge videre på og udvikle hurtighed, udholdenhed, acceleration og styrke mv. Weighted ..
799,00 DKK
Ekskl. Moms:639,20 DKK
SKLZ Vægtvest Pro - træn hårdere!Denne Pro-udgave af SKLZs vest med vægt har et innovativt design, der gør det muligt at transformere den til en sandtaske og bruge den til en et hav af forskellige øvelser og andre modstandsøvelser. Det er den eneste træningsvest, der hjælper dig med at få langt bedr..
1.349,00 DKK
Ekskl. Moms:1.079,20 DKK
SKLZ Grip Strenght Trainer - træn din grebsstyrkeLad ikke din grebsstyrke være din trænings flaskehals! Med SKLZ Grip Strenght Trainer kan du træne styrke og udholdenhed i både dine fingre, håndled og forarme. Værktøjet kan nemt indstilles til en modstand fra 9,0 til 40,8 kg., hvilket passer til båd..
169,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
Viser 1 til 42 af 42 (1 sider)