Menu
Kurv

Opvarmning og restitutionsudstyr

Vi har et stort udvalg af udstyr til træning og restitution.

AccuStick - en lækker massagepind fra SKLZSKLZ Massagepind hjælper dig til at restituere hurtigere. Med Accusticks smarte design, er det muligt at masserer alle steder på kroppen. AccuStick fra SKLZ er en massagepind der giver lettelse i spændte og ømme muskler.Effektivt og unikt design.Effektiv tri..
179,00 DKK
Ekskl. Moms:143,20 DKK
Bedre fodarbejde på banenForbedre og træner dit fodarbejde og din smidighed i autentiske spil-lignende situationer. Byg din egne mønstre og øv gentagelserne i alle retninger. Atleten opnår en øget fart, kontrol og forbedret lavt tyngdepunkt!Forbedrer din reaktionstid samtidig med du øger din hastigh..
999,00 DKK
Ekskl. Moms:799,20 DKK
Foam Roller fra SKLZ SKLZ Barrel Roller (foam roller) bruges både før og efter træning og anvendes til at give massage.Skumrullen er også ideel til forebyggelse og optræning af skader.Mål: 38 cm. x 14 cm.SKLZ Barrel Roller har en vandafvisende overflade, som gør dens levetid længere samt nem at ..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Cold Roller Ball - et massageredskab fra SKLZHer kombineres målrettet massage med is terapi, hvilket reducerer inflammation og sikring af hurtigere gendannelse af muskelfunktion.Isolerende gel fastholder massageboldens temperatur længere uden at blive for kold.Den glatte rustfrie stålkugle glider b..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Dual Point Massager - massagebolde fra SKLZSKLZ Dual Point massager er designet af professionelle trænere. Det ergonomisk designede produkt sikrer at ramme de ømme punkter på bagsiden af kroppen.Let at transportere og fylder ikke meget i taskenLet at rengøre og slidstærkRyg-venligt designLindrer øm..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Elevation Ladder - træningsstige fra SKLZ SKLZ Elevation Ladder er et innovativ træningsstige, der kan kombineres med andre SKLZ produkter såsom Quick Ladder og Speed Hurdles træningshække. Dermed for du endnu mere effektivitet ud af den løbetræning, hvor der blandt andet fokuseres på hurtige retni..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Massagebold til fødderne fra SKLZTræt af ømme fødder og fodsmerter? Rul de mindre fodsmerter og smerter forbundet med træning væk. Med sin unikke størrelse og tekstur hjælper SKLZ Fod Massagebold med at stimulere blodcirkulationen, øge mobiliteten og derved hjælpe med genopretning. Bolden er transpo..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
SKLZ Hydro-Roller er drikkedunk og Foam Roller i et produktMed Hydro-Roller´s smarte 2-i-1 funktion, sparer du plads i sportstasken. For dig som ikke vil nøjes med en almindelig drikkedunk. Denne drikkedunk er kombineret med et holdbart og miljøvenligt kvalitetsskum og fungere således fungerer også ..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
SKLZ Jump Rope - Sjippetov SKLZ Jump Rope - Sjippetov
BEST SELLER
Jump Rope - Sjippetov fra SKLZHvis du ønsker en effektiv pulstræning, er SKLZ Jump Rope sjippetov det rette valg for dig.SKLZ sjippetov med et godt og fast grebMed sjippetovet fra SKLZ forbedrer du dit fodarbejde samtidig med, at du forbedrer din kondition. Øg fodarbejdet og forbrænd en masse kalori..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Massage Bar fra SKLZSKLZ Massage Bar er et effektivt massage redskab til selvmassage. Udstyret med anatomisk greb og et unikt kugleleje system.Dybdegående vævsmanipulationForbedrer restitutionenØger bevægelighedenVægt: 0,50 kg.Længde: 51 cm.Massagebar fra SKLZ er i modsætning til andre massageredska..
269,00 DKK
Ekskl. Moms:215,20 DKK
Massage Roller fra SKLZSmart massageredskab med stærke håndtag i hver ende. God til massage, triggerpointsterapi, udstræk m.m. Udskiftelige og slidstærke kugler. Kuglerne ruller selvstændigt og kan byttes rundt, hvilken giver en effektiv massage.Vægt: 0,48 kgSKLZ Massageroller er en alsidig massageb..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Mini Bands SKLZ Mini Bands
BEST SELLER
Mini træningselastikker fra SKLZSKLZ Mini fitness træningselastikker – små og handy elastikker fra SKLZ til effektiv modstandstræning!Inkludere 3 elastikker i sværhedsgraderne Light / Medium / HeavyInstruktionsbog inkluderetBestår af 100% latexSamlet vægt: 0,18 kg.Mini Bands med høj effektivitetMini..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Mobil Træningsbar fra SKLZMobilitetsbaren hjælper med at skabe en passende roterende bevægelse. Træningsbaren giver en øget mobilitet og fleksibilitet på skuldrene, samtidig med at der skabes den nødvendige styrke og stabilitet for at mindske sandsynligheden for en skade.Forøger skulderens bevægelse..
799,00 DKK
Ekskl. Moms:639,20 DKK
SKLZ Pro Training Agility Bands - (Sæt med 4 stk.) SKLZ Pro Training Agility Bands - (Sæt med 4 stk.)
BEST SELLER
SKLZ Pro Træning - fleksible bånd (Sæt med 4 stk.)SKLZ Pro Training Agility Bands giver mulighed for at træne og fokuserer på fodboldspillerens smidighed og hurtighed.Designet gør, at der er minimal risiko for skade, hvis det skulle vise sig, at fodboldspilleren er uheldig og snubler over båndet.SKL..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Quick Ladder Pro - få de hurtigste fødder på banenSKLZ Quick Ladder Pro er rent designmæssigt anderledes end forgængeren Quick Ladder. Quick Ladder Pro adskiller sig fra Quick Ladder ved, at Quick Ladder Pro ikke bliver viklet sammen. Træningsredskabet har som formål at være med til at forbedre og u..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
Roller Ball - et massageredskab fra SKLZOpnå målrettet massage og ram dine triggerpunkter, hvilket reducerer inflammation og bevirker hurtigere gendannelse af muskelfunktion. Brug den også til muskelopvarmning.Bolden sikrer et præcist og målrettet trykKomfortabelt gummi greb der passer til alle stør..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
SKLZ Slidez - Stabilitetsskiver SKLZ Slidez - Stabilitetsskiver
Udsolgt
Slidez fra SKLZ - stabilitetsskiver til din træningSmart design og uendelige mange muligheder til øvelser og træning af hele kroppen. Det smarte design giver bedre greb for både hænder og fødder.Kan bruges på flere typer overflader uden problemerKan klikkes sammen som brikkerAfsmitningsfri materiale..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Speed Hurdles Pro (Sæt med 6 stk.) SKLZ Speed Hurdles Pro (Sæt med 6 stk.)
BEST SELLER
Speed Hurdles Pro træningshække fra SKLZ - sæt med 6 stk.Det nye innovative design på SKLZ Speed Hurdle Pro, gør den utrolig alsidig og fleksibel i forhold til andre hække på markedet.6 stk. Speed Hurdles Pro - træningshækkeSpeed Hurdle Pro kan nemt justeres til 3 forskellige højder - ca. 15, 23, og..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
SKLZ Stability Ball - sort stabilitetsbånd på 75 cmStabilitetsbolden er et vigtig redskab til enhver træning. Den intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke og forbedrer balance og kropsholdning. Fremstillet i materialer af høj kvalitet og er det perfekte værktøj til at udfordre og..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Stability Ball - lysegrå stabilitetsbold på 65 cmStabilitetsbolden er et vigtig redskab til enhver træning. Den intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke og forbedrer balance og kropsholdning. Fremstillet i materialer af høj kvalitet og er det perfekte værktøj til at udfordre..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Stability Ball - lysegrå stabilitetsbold på 55 cm.Stabilitetsbolden er et vigtig redskab til enhver træning. Den intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke og forbedrer balance og kropsholdning. Fremstillet i materialer af høj kvalitet og er det perfekte værktøj til at udfordr..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Targeted Massage BallSKLZ take på en massagebold med en unik tekstur, der hjælper med at stimulere blodcirkulationen og give afspænding. Denne massagebold et vigtigt redskab til total kropssundhed.Ømme led, knuder og muskelspændinger kan holde dig tilbage i din træning. Derfor har Targeted Mass..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Trainer Ball Sport Performance - 65 cm. stability bold fra SKLZSKLZ har gjort træning nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Størrelse: ..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Trainer Mat Sport Performance - træningsmåtteSKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Træningsmåtten har en overf..
289,00 DKK
Ekskl. Moms:231,20 DKK
SKLZ Trainer Med Ball Sport Performance (3,6 kg.) SKLZ Trainer Med Ball Sport Performance (3,6 kg.)
Udsolgt
SKLZ Træningsbold - Trainer Med Ball Sport Performance - 3,6 kg.SKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Vægt: 3,..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
Trainer Roller Sport Performance - Foam roller fra SKLZSKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Påtrykt 12 øvelse..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Travel Barrel Roller Firm - Foam roller fra SKLZFå din massage med på farten. Denne Travel Barrel Rollers kompakte størrelse gør det nemt at tage sig af din krop på vejen. Travel Barrel Roller er designet til præ- og post-træning, og masserer ikke kun blødt væv, den hjælper dig med at øge fleksibili..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
SKLZ Travel Massage Bar - transportabelt massageværktøjTravel Massage Bar er din hjælp til ømme muskler der skal genoprettes hurtigere ved at frigøre spænding og ømhed. Med sine ergonomisk designede håndtag, der passer til alle slags hænder, og unikke lejer og kuglelejesystem giver Travel Massage Ba..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Trigger Strap fra SKLZTrigger Strap er præcis og giver effektiv massage af dine triggerpunkter. Med Trigger Strap slipper du for at anvende gulve, vægge og andre ukomfortable løsninger. Med SKLZ Trigger Strap opnås en større mobilitet der forkorter genopretningsfasen. Takket være det innovative..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Universal Massage Roller fra SKLZOpvarmning er nøglen til at opretholde en sund krop. Ønsker du en bedre kropspleje, starter den med Universal Massage Roller. Den unikke tekstur er designet til at stimulere cirkulation og øge mobiliteten, mens den ergonomiske form gør det muligt at målrette trænings..
189,00 DKK
Ekskl. Moms:151,20 DKK
Viser 1 til 30 af 30 (1 sider)