Menu
Kurv

Persondatapolitik

Oversigt

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

Hvem videregiver vi dine oplysninger til?

Hvor længe opbevarer vi oplysninger om dig?

Hvilke rettigheder har du?

Hvordan ændrer eller sletter du dine oplysninger?

Hvor kan du klage?



Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Direktøren for SKLZ Skandinavien A/S (Ejet af Nobicon A/S) er ansvarlig for de oplysninger, der registreres om dig.


Hvilke oplysninger indsamler vi og hvad bruger vi dem til

Når du bruger sklz.dk

Ved at bruge vores hjemmeside, sklz.dk, indvilger du i, at SKLZ Skandinavien A/S registrerer oplysninger om dit besøg via cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. 

Vi bruger følgende cookies:

Cookie notifikation: Denne cookie gemmer besked om, at du tidligere har besøgt siden, så du ikke får den samme cookie-advarsel inden for en måned efter godkendelse. 

Facebook Pixel: Denne cookie indsamler data om din adfærd på vores hjemmeside og sammenholder den data med din profil på Facebook og Instagram (som ejes af Facebook). Facebook Pixel hjælper SKLZ med at optimere vores markedsføring på de sociale medier. SKLZ Skandinavien A/S har kun adgang til fuldt anonymiseret statistik via Facebook Pixel.

Google Analytics: Denne cookie indsamler data om din adfærd på vores hjemmeside og lader den indgå i en fuldt anonymiseret statistik over brugeradfærd. Google Analytics gemmer også IP-adresser, så vi f.eks. kan se, hvilke landsdele vores kunder handler fra. Dette hjælper SKLZ Skandinavien A/S med, at optimere vores markedsføring på Google (herunder Google Shopping og Google Adwords). 

Zendesk: Denne cookie registrerer din adfærd på vores hjemmeside, så vi kan yde en bedre kundeservice via chatten på vores hjemmeside. Zendesk genererer anonymiseret statistik ud fra din IP-adresse. Den registrerer f.eks. hvor længe en bruger har været på vores hjemmeside og hvordan vedkommende har navigeret rundt på siden. 


Når du handler med SKLZ Skandinavein A/S

For at handle med os på sklz.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Alle betalings-informationer du indtaster i check ud-forløbet bliver med det samme krypteret (med SSL) og kan kun ses af vores betalingsudbyder, ePay A/S. Hverken SKLZ Skandinavien A/S eller andre parter kan på nogen måde læse disse personlige data.

 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vores e-mailservice, Mailchimp, din e-mailadresse samt fornavn. E-mailadressen videregives ikke til andre og bruges udelukkende til at udsende nyhedsbreve fra SKLZ med information, nyheder og tilbud. 


Hvordan opbevarer vi dine oplysninger

De eneste oplysninger der opbevares af SKLZ Skandinavien A/S, er kundeoplysninger, der er nødvendige for salg og gennemførelse af ordrer (dvs. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse). Disse oplysninger opbevares på en sikker server med en sikker adgangskode. 

Fakturaer og andre fysiske papirer med persondata håndteres og opbevares kun i den udstrækning, det er nødvendigt for levering af varer.  


Hvem videregiver vi dine oplysninger til

sklz.dk videregiver informationer om vores kunder til 3. part, når det er bestemt ved lov eller en del af en service vi udbyder til dig. Herunder at vi arrangerer at dine produkter bliver sendt til dig. Vi vil aldrig sælge dit navn, adresse, e-mailadresse eller andre personlige oplysninger til en 3. part. 

Anonymiseret persondata og IP-adresser registreres af de cookies vi bruger, beskrevet ovenfor under "Hvilke oplysninger indsamler vi og hvad bruger vi dem til" > "Når du bruger sklz.dk".


Hvor længe opbevarer vi oplysninger om dig

Personoplysningerne, som registreres hos SKLZ Skandinavien A/S i forbindelse med et gennemført salg (navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse), opbevares i minimum fem år i henhold til bogføringslovgivningen.


Hvilke rettigheder har du

Dine rettigheder hos SKLZ Skandinavien A/S er i overensstemmelse med EUs databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hos SKLZ Skandinavien A/S indsamler, behandler og opbevarer vi dine personlige data i overensstemmelse med EUs forordning om databeskyttelse. Det betyder, at SKLZ Skandinavien A/S ikke må behandle de personlige data om en enkeltperson, medmindre personen frivilligt har givet specifikt, informeret og entydigt samtykke herom enten i en erklæring eller ved en klart bekræftende handling. Der ud over betyder det, at du til hver en tid har:

1) Ret til adgang.

Du har til enhver tid ret til at få adgang til dine personlige data og til efterfølgende at få at vide, hvordan SKLZ Skandinavien A/S bruger dine data. SKLZ Skandinavien A/S skal udlevere en kopi af de personlige data, gratis og i elektronisk form, hvis du beder om det.

2) Ret til at blive glemt.

Hvis en person ikke længere ønsker at være kunde, eller hvis han/hun tilbagetrækker sit samtykke til, at virksomheden må bruge de personlige data, har personen ret til at få sine data slettet. 

3) Ret til at blive informeret.

Dette gælder enhver form for indsamling af data, som foretages af virksomheder, og personerne skal informeres, før indsamling af data sker. Personerne skal aktivt til vælge (opt-in), at deres data må indsamles og samtykke skal gives frivilligt og må ikke være underforstået.

4) Ret til at få oplysninger tilrettet.

Dette sikrer, at du som kunde ved SKLZ Skandinavien A/S kan få dine data opdateret, hvis den er forældet, utilstrækkelig eller forkert.

5) Ret til at begrænse behandling.

Du kan frabede dig, at din data anvendes til databehandling. Data må fortsat gerne opbevares men ikke anvendes.

6) Ret til at gøre indsigelse.

Dette inkluderer retten til at få stoppet brugen af data til markedsføringsformål. Der e ringen undtagelser til denne regel, og al brug af din data skal stoppe, så snart en indsigelse modtages. Der skal informeres tydeligt om denne rettighed, når kommunikationen med dig indledes.

7) Ret til at blive underrettet.

Hvis der er sket et brud på sikkerheden, som kan kompromittere en persons personlige data, har personen ret til at blive underrettet inden for 72 timer efter, at bruddet er blevet opdaget. 


Disse rettigheder gælder enkeltpersoner, kundeemner, kunder, leverandører og ansatte hos SKLZ Skandinavien A/S. 



Hvordan ændrer eller sletter du dine oplysninger

Her finder du en vejledning i, hvordan du sletter eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Kundeoplysninger  i SKLZ Skandinavien A/S's kartotek opdateres eller slettes ved at rette henvendelse direkte til SKLZ på tlf. +45 7024 6070 eller e-mail til info@sklz.dk.

Du kan afmelde vores nyhedsbrev eller opdatere eller slette dine oplysninger (navn og e-mailadresse) hos vores e-mailservice via et direkte link i vores elektroniske nyhedsbrev.



Hvor kan du klage

Du kan rette henvendelse til info@sklz.dk hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger. Overholder SKLZ Skandinavien A/S ikke reglerne om persondataoplysninger, kan du klage til Datatilsynet. Læs mere på datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk.