Menu
Kurv

Sport-Brella

Sport-Brella er bærbare parasoller og stole med alle de funktioner du skal bruge, for at nyde din tid udenfor.

Sport-Brella Strandstol - AquaSport-Brella Strandstol er en lavprofil stol med en justerbar overhoved skærm, der har ekstra højt ryglæn og ekstra bløde armlæn, som sikre dig maksimal komfort. Uanset hvilken tid på dagen eller hvor solen placere sig på himlen, forbliver du med denne strandstol afkøle..
525,00 DKK
Ekskl. Moms:420,00 DKK
Sport-Brella - flot parasol i farven blåMed Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, sl..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
Flot parasol i farven rødMed Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, slapper af på str..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
SKLZ Sport-Brella Parasol - Turkis SKLZ Sport-Brella Parasol - Turkis
Udsolgt
Flot parasol i mønstret turkis designMed Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, slapp..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
Campingstol med fodhviler i en flot mørkeblå farve Den nye campingstol med fodhviler fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer. Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbar..
489,00 DKK
Ekskl. Moms:391,20 DKK
Campingstol med fodhviler i en flot grøn farveDen nye campingstol med fodhviler fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer. Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbare stol som har tre..
489,00 DKK
Ekskl. Moms:391,20 DKK
Campingstol med fodhviler i en flot rød farveDen nye campingstol fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer. Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbare stol som har tre forskellige in..
489,00 DKK
Ekskl. Moms:391,20 DKK
SKLZ Sport-Brella XL Parasol - Lyseblå SKLZ Sport-Brella XL Parasol - Lyseblå
Udsolgt
Stor flot parasol i farven lyseblåMed Sport-Brella XL er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella XL har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, sl..
719,00 DKK
Ekskl. Moms:575,20 DKK
Sport-Brella XL - Parasol i farven rødMed Sport-Brella XL er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella XL har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp..
719,00 DKK
Ekskl. Moms:575,20 DKK
SKLZ Super-Brella - Blue SKLZ Super-Brella - Blue
Udsolgt
Super-Brella - Parasol i farven blå Med Super-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Super-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, slappe..
749,00 DKK
Ekskl. Moms:599,20 DKK
Versa-Brella - versatil parasol i farven rødVersa-Brella, den unikke parasol fra SKLZ, er perfekt tilbehør til udendørs aktiviteter. Brug den universielle klemme til at fæstne parasollen til de fleste overflader, f.eks. en golftaske, stroller eller en have- eller strandstol. Parasollen kan svinge ru..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Versa-Brella - versatil parasol i farven blåVersa-Brella, den unikke parasol fra SKLZ, er perfekt tilbehør til udendørs aktiviteter. Brug den universielle klemme til at fæstne parasollen til de fleste overflader, f.eks. en golftaske, stroller eller en have- eller strandstol. Parasollen kan svinge ru..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)