Menu
Kurv

Parasoller

Med Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr.

Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen.

Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, slapper af på stranden eller hvor end du har det sjovt, findes der ikke en nemmere, mere bekvemt eller effektiv beskyttelse til dig og resten af holdet.

Sport-Brella er smart, simpel og effektiv! 

Sport-Brella - flot parasol i farven blåMed Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, sl..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
Flot parasol i farven rødMed Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, slapper af på str..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
SKLZ Sport-Brella Parasol - Turkis SKLZ Sport-Brella Parasol - Turkis
Udsolgt
Flot parasol i mønstret turkis designMed Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, slapp..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
SKLZ Sport-Brella XL Parasol - Lyseblå SKLZ Sport-Brella XL Parasol - Lyseblå
Udsolgt
Stor flot parasol i farven lyseblåMed Sport-Brella XL er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella XL har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, sl..
719,00 DKK
Ekskl. Moms:575,20 DKK
Sport-Brella XL - Parasol i farven rødMed Sport-Brella XL er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella XL har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp..
719,00 DKK
Ekskl. Moms:575,20 DKK
Versa-Brella - versatil parasol i farven rødVersa-Brella, den unikke parasol fra SKLZ, er perfekt tilbehør til udendørs aktiviteter. Brug den universielle klemme til at fæstne parasollen til de fleste overflader, f.eks. en golftaske, stroller eller en have- eller strandstol. Parasollen kan svinge ru..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Versa-Brella - versatil parasol i farven blåVersa-Brella, den unikke parasol fra SKLZ, er perfekt tilbehør til udendørs aktiviteter. Brug den universielle klemme til at fæstne parasollen til de fleste overflader, f.eks. en golftaske, stroller eller en have- eller strandstol. Parasollen kan svinge ru..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)