Menu
Kurv

Stole

Den nye lænestol fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer.

Opnå optimal siddekomfort med en lænestol fra SKLZ

Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbare stol som har tre forskellige indstillinger. Denne lænestol sikre dig maksimal komfort og så har lænestolen endvidere en justerbar 360 graders paraply, der sikrer dig fuld beskyttelse fra solen.

Sport-Brella Strandstol - AquaSport-Brella Strandstol er en lavprofil stol med en justerbar overhoved skærm, der har ekstra højt ryglæn og ekstra bløde armlæn, som sikre dig maksimal komfort. Uanset hvilken tid på dagen eller hvor solen placere sig på himlen, forbliver du med denne strandstol afkøle..
525,00 DKK
Ekskl. Moms:420,00 DKK
Campingstol med fodhviler i en flot mørkeblå farve Den nye campingstol med fodhviler fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer. Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbar..
489,00 DKK
Ekskl. Moms:391,20 DKK
Campingstol med fodhviler i en flot grøn farveDen nye campingstol med fodhviler fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer. Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbare stol som har tre..
489,00 DKK
Ekskl. Moms:391,20 DKK
Campingstol med fodhviler i en flot rød farveDen nye campingstol fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer. Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbare stol som har tre forskellige in..
489,00 DKK
Ekskl. Moms:391,20 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)