Menu
Kurv

Kegler

Kegler til træning giver dig eller hele holdet utallige muligheder for øvelser.

Træning med kegler fra SKLZ

På banen er der et utal af øvelser du kan lave med træningskegler og markeringskegler. Du kan lave træningsstationer, slalomøvelser, skudtræning og meget mere.
Vi hos SKLZ har derfor et stort og varieret udvalg af kegler til din sport.

Træningshække sæt med 6 stk.SKLZ Hurdles er det ideelle træningsredskab til at træne hurtighed, smidighed samt koordination. Hurdles er designet til ikke at fylde så meget, når de skal pakkes ned og transporteres. SKLZ Speed Hurdles kommer i sæt af seks og er lavet i et hårdfør letvægtsmateriale. Hv..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
SKLZ Agility Cones (Sæt med 20 stk.) SKLZ Agility Cones (Sæt med 20 stk.)
BEST SELLER
Træningskegler - sæt med 20 stk.Agility Cones i synlige farver, der gør det nemt og let at se dem på træningsbanen uanset vejret. Hver kegle er 5 cm. høj og kommer i sæt af 20 fordelt på 5 stk. af farver sort, gul, orange og hvid. SKLZ Agility Cones er en hårdfør kegle, der kan bruges i alle sammen..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Træningskegler 5 cm. - Sæt med 20 stk.SKLZ Agility Cones er en meget alsidig kegle, som kan bruges i mange forskellige træningsøvelser.De kan kombineres med mange af SKLZ andre redskaber, så det er muligt at sammensætte og køre forskellige øvelser ad gangen.Træningskeglerne kommer i 5 cm højdeFirkan..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Træningskegler 15 cm. - Sæt af 4 stk.SKLZ Agility Cones er en meget alsidig kegle, som kan bruges i mange forskellige træningsøvelser.De kan kombineres med mange af SKLZ andre redskaber, så det er muligt at sammensætte og køre forskellige øvelser ad gangen.SKLZ træningskegler sikre stabilitetTræning..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
SKLZ Pro Training 9" Agility Cones (Sæt med 8 stk.) SKLZ Pro Training 9" Agility Cones (Sæt med 8 stk.)
BEST SELLER
Træningskegler 23 cm. - Sæt med 8 stk.Keglerne er meget alsidige, de kan indgå i mange forskellige træningsøvelser.SKLZ Agility kegler kan kombineres og anvendes med mange af SKLZ andre redskaber, og dermed give dig mulighed for, at sammensætte øvelser på tværs af redskaber.Agility keglerne har en h..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Speed Hurdles Pro (Sæt med 6 stk.) SKLZ Speed Hurdles Pro (Sæt med 6 stk.)
BEST SELLER
Speed Hurdles Pro træningshække fra SKLZ - sæt med 6 stk.Det nye innovative design på SKLZ Speed Hurdle Pro, gør den utrolig alsidig og fleksibel i forhold til andre hække på markedet.6 stk. Speed Hurdles Pro - træningshækkeSpeed Hurdle Pro kan nemt justeres til 3 forskellige højder - ca. 15, 23, og..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
Mini Kegler (sæt med 20 stk.)Disse SKLZ minikegler er konstrueret med en firkantet base for at opnå en bedre balance og er perfekte til at markere træningsområder eller opsætte felter og baner.SKLZ Mini Cones specifikationer:Sæt med kegler med to farver - rød og gulFirkantet design giver bedre balan..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Mini Kegler (sæt med 50 stk.)Disse SKLZ minikegler er konstrueret med en firkantet base for at opnå en bedre balance og er perfekte til at markere træningsområder eller opsætte felter og baner.SKLZ Mini Kegler specifikationer:Sæt med kegler med to farver - rød og gulFirkantet design giver bedre bala..
239,00 DKK
Ekskl. Moms:191,20 DKK
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)