SKLZ Dribble Stick - Sklz.dk

Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

SKLZ Dribble Stick

kr. 849,00

4 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 0801 Kategorier: , Tag:

Yderligere information

Vægt 1 kg

Dribble Stick fra SKLZ – forbedre dine dribleevner!

Leder du efter et træningsredskab, der kan forbedre og udvikle dig som basketballspiller? Forbedre krops- og boldkontrollen når du dribler med vores Dribble Stick fra SKLZ. Kan anvendes til et utal af øvelser både løb og med samt uden bold. Basketball drible og agility træningsudstyr hjælper dig med at forbedre din håndtering, teknik, kropspositionering og koordinering med basketballbolden.

Med SKLZ Dribble Stick følger der fire justerbare arme med, der kan bruges til en række øvelser. Dribble Stick hjælper basketballspilleren med at imitere en forsvarende modstander. På toppen af SKLZ Dribble Stick har du mulighed for at opbevare basketbolden. Armene passer ned i de fire huller.

SKLZ Dribble Stick kan anvendes på alt slags underlag. I indkørslen, gymnastiksalen, garagen eller endda kælderen. Kan ydermere anvendes af basketballspillere på alle niveauer.

SKLZ Dribble Stick specifikationer:

  • Højde: 91,45 cm.
  • Slidstærk stolpe af aluminium med tung bund, der sikre stabilitet
  • Øvelsesguide medfølger
  • 4 stk. Dribble sticks arme
  • Der medfølger IKKE basketball

SKLZ Dribble Stick basketball træningsredskab forbedrer dine afgørende kampfærdigheder som basketballspiller. SKLZ redskaber er en stor hjælp til at udvikle din teknik, dine drible færdigheder, boldhåndtering, samt koordinering med basketballbolden.

Et fantastisk træningsredskab, der kan bruges af basketball spillere på alle niveauer og kan avnedes til et utal af basketball øvelser.

Se vores video for mere information om SKLZ Dribble Stick