Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

SKLZ Massage Roller

DKK 249,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): APD-ACRL01-04 Kategorier: , Tag:

Yderligere information

Vægt 1 kg

Massage Roller fra SKLZ

Smart massageredskab med stærke håndtag i hver ende. God til massage, triggerpointsterapi, udstræk m.m. Udskiftelige og slidstærke kugler. Kuglerne ruller selvstændigt og kan byttes rundt, hvilken giver en effektiv massage.

Vægt: 0,48 kg

SKLZ Massageroller er en alsidig massagebold (e) og kommer med justerbare bolde til en mere alsidig trigger release. Designet med justerbar massagebolde, der kan konfirgureres som du ønsker, så ethvert trigger punkt fra top til tå, kan rammes. Hvis der er et pre- og post-træningsudstyr du skal have i tasken, så er det med denne Massage Roller fra SKLZ.

Triggerpoint med massagebold

Triggerpunkter er små knuder som udvikler sig i en muskel når den er skadet eller overbelastet. Disse små knuder afhjælpes ved at bruge triggerpoint massageredskaber, som lindrer muskelsmerter og smerter på ømme områder.
Triggerpoint massageredskaber bruges på et af dine ømme triggerpunkter, masser i små cirkler eller tilfør kompression ved at holde bolden i ro og trække vejret, samtidig med du forsøger at slappe af omkring triggerpunktet. Presset sætter gang i blodcirkulationen og ilttilstrømningen og øger derved din mobilitet og lindrer smerter.

Ved triggerpunktmassage trykker behandleren eller massageredskabet let eller dybt på triggerpunkter i kroppens muskler og bindevævet omkring dem. Denne trykken påvirker kroppens nervesystem og får kroppen til at udskille forskellige stoffer (endorfin, histamin osv.). Disse stoffer lindrer smerter, gør musklerne smidige og gør det lettere for væske at strømme gennem blodkarrene.

I kroppens spændte muskelfibre ligger der er net af hyper sensitive og ømme punkter (triggerpunkter) og disse er en meget udbredt årsag til smerter udløst fra bevægeapparatet.