SKLZ Quickster Fodboldmål 1,8 m x 1,2 m - Sklz.dk

Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

SKLZ Quickster Fodboldmål 1,8 m x 1,2 m

kr. 899,00

5 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 3295 Kategorier: , Tag:

Yderligere information

Vægt 1 kg

Quickster Fodboldmål – 1,8 m x 1,2 m

SKLZ Quickster fodboldmål sørger for, at du er i gang med spillet inden for to minutter. Nemt at sætte op og tage ned! Udenover en hurtig opsætning, så er SKLZ Quickster fodbold også let at transportere eller flytte rundt på.
Fodboldmålet er smukt udført i et ultraholdbart design til højintens træning. Quickster fodboldmål er designet til alle, lige fra leg til seriøse fodboldspillere. Quickster fodboldmål er et kvalitetsmål og bygget til at kunne modstå selv de største udfordringer.
  • Samlet vægt: 8,50 kg.
  • Fås i tre størrelser:
    • 3,6 m. x 1,8 m.
    • 2,4 m. x 1,5 m.
    • 1,8 m. x 1,2 m.
  • Bæresæk og pløkker medfølger.

SKLZ Fodboldmål

Fodboldmålet fra SKLZ, Quickster fodboldmål, er utrolig nem at opstille og kan tages med overalt. Det er ideelt til træning i små områder, hvor der fokuseres på det tekniske. Afslutningsspillet er utrolig vigtigt og der vil SKLZ fodboldmål være med til at forbedre og præcisere afslutningerne hos den enkelte fodboldspiller.
SKLZ Quickster fodboldmål er også til alle boldspillere, der ønsker et kvalitetsmål til haven eller institutionen samtidig ikke ønsker at have et mål stående fremme. SKLZ fodboldmålet kommer i flere forskellige størrelser og giver de bedste muligheder for at forbedre dine
færdigheder. Endvidere giver fodboldmålet en autentisk oplevelse uanset,  hvor den anvendes. SKLZ Quickster fodboldmål kommer i en praktisk bæresæk med pløkker til at fastmontere målet i jorden.
Vær opmærksom på, at målet findes i forskellige størrelser. Se gerne vores andre størrelser og find det mål, der dækker dine/jeres behov.

Se vores video om Quickster fodboldmål