Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

SKLZ Quickster Superlite Fodboldmål (0,9 m. x 1,5 m.)

DKK 649,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): QSL5-001 Kategorier: , Tag:

Yderligere information

Quickster Superlite Fodboldmål (0,9 m. x 1,5 m.)

Quickster Superlite er et autentisk lille fodboldmål, der er perfekt til de unge boldspillere. Helt perfekt  til haven og de sene sommerlige aften kampe. SKLZ Superlite fodbold mål kan sættes op hurtigt og pakkes ned igen ligeså hurtigt.

  • Samlet vægt: 2,43 kg.
  • Størrelse: 1,50 m. x 0,90 m.
  • Leveres inklusiv en smart taske
  • På trods af den lette vægt, kan målet modstå hårde afslutninger

Fodboldmål fra SKLZ

SKLZ har udviklet fodboldudstyr og træningsredskaber, hvor der bestemt ikke er gået ned på kompromis hvad angår kvaliteten.

Quickster Superlite fodbold mål, er er ideelt til fodbold- og klubtræning og til alle de fodboldspillere der ønsker at forbedre sit eget pasningsspil i små områder. Endvidere er det oplagt og super anvendeligt for boldspillere, der ønsker at have et træningsredskab som hjælper til at udvikle fodboldspillerens sportslige præstation samtidigt have det sjovt.

SKLZ Superlite fodbold mål er et rigtig godt træningsredskab til at udvikle fodboldspillerens teknik. Derudover er målet også god til at gøre fodboldspilleren klar til kampsituationer, hvor fodboldspilleren er nødsaget i flere tilfælde at placere og sparke bolden ind i de små rum bag målmanden.

Quickster Superlite fodbold mål kommer i en praktisk bæresæk med pløkker til, at fastmontere målet i underlaget. Dette gør det nemt at transportere og opbevare SKLZ Superlite fodbold målet.

  • Perfekt fodboldmål til tekniske kampe

Se vores video som mere information on Quickster fodboldmålene fra SKLZ