Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

SKLZ Star-Kick Elite (Size 5)

DKK 329,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SOCC-EKIC-005 Kategorier: , Tag:

Yderligere information

Vægt 1 kg

SKLZ Star-Kick Elite (str. 5) – perfekt til solo træning

Træn dine færdigheder med dette selvtræningsredskab fra SKLZ. Til alle fodbold-drenge og -piger. Selvtræneren er perfekt til fodboldtræning, når du vil være bedre til at skyde, aflevere eller endda jonglerer. For målmanden er Selvtræneren ideel til at træne udkast og korte udspark. SKLZ Star-Kick fastgøres på fodboldspilleren via mavebæltet med velcro. SKLZ Star-Kick Elite er det bedste træningsredskab, når fodboldspilleren skal have mange gentagelser og udvikle de tekniske færdigheder. Træningen bliver effektiviseret, ved at fodboldspilleren ikke skal bruge tid på at hente bolden.

SKLZ – En trænerassistent lige ved hånden

SKLZ Star-Kick Elite er en uundværlig fodboldtræner. Star-Kick Elite træningsredskab er ideelt til at forbedre og udvikler fodboldspillerens teknik. Derudover hjælper den fodboldspilleren med at få bedre førsteberøring, hurtigere reaktion, succesfulde aflevering og kraftfulde skud.

SKLZ Star-Kick elite er et effektiv træningsredskab, der kan være med til, at fodboldspilleren mestre de forskellige færdigheder.
SKLZ Star-Kick Elite er en af de bedste træningsredskab på markedet til fodboldtræning, når fodboldspilleren skal have mange gentagelser og udvikle de tekniske egenskaber. Super til brug ved træning i fritiden.
Noget af det vigtigste der gør, at en fodboldspiller præsterer kontinuerligt samt udvikler sig, hænger sammen med muskelhukommelsen.

Den er ideelt til fodboldtræningen hjemme i haven, hvor det muligt for fodboldspilleren at have det sjovt med sin træning. Ydermere er den god til fodboldtræningen i klubben, hvor der ønskes at fokusere på teknik og muskelhukommelse.

  • Velkro bæltet kan strammes ind til forskellige typer boldspillere
  • Det er muligt at bruge bolde i størrelserne 4’er og 5’er
  • Den elastiske snor kan justeres op til 5,5 m.

Se vores video for mere information om Star-Kick fra SKLZ