Menu
Kurv

Fitness

SKLZ hjælper seriøse atleter med at forberede sig til spilledagen med top-of-the-line fitnessudstyr og gear.

SKLZ Acceleration Trainer SKLZ Acceleration Trainer
BEST SELLER
Acceleration Trainer - træningsredskab fra SKLZ Accelerationen og de første meter er afgørende i enhver sport! Med SKLZ Acceleration Trainer kan du få hjælp til, uanset hvilket niveau du er på, at øge din acceleration og fart på de første meter. Et perfekt redskab uanset om du spiller f.eks. fodbold..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
Bedre fodarbejde på banenForbedre og træner dit fodarbejde og din smidighed i autentiske spil-lignende situationer. Byg din egne mønstre og øv gentagelserne i alle retninger. Atleten opnår en øget fart, kontrol og forbedret lavt tyngdepunkt!Forbedrer din reaktionstid samtidig med du øger din hastigh..
999,00 DKK
Ekskl. Moms:799,20 DKK
Balancepude fra SKLZ Tilføj styrken af destabilisering til din træning for at opbygge balancen. Balancepuden styrker din krop til at reagere ved at bevæge fod, ankler og skinnebensmusklerne, der hjælper med at opbygge styrke og stabilitet, dette er nøglen til atletisk ydeevne, afbalanceret bevægelse..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
Foam Roller fra SKLZ SKLZ Barrel Roller (foam roller) bruges både før og efter træning og anvendes til at give massage.Skumrullen er også ideel til forebyggelse og optræning af skader.Mål: 38 cm. x 14 cm.SKLZ Barrel Roller har en vandafvisende overflade, som gør dens levetid længere samt nem at ..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Chop Bar fra SKLZSpiller du f.eks. fodbold eller golf, er dette produkt lige noget for dig. SKLZ Chop Bar skaber variabel modstand for at opbygge en kernestyrke og udvikle en bedre rotationskraft.360 graders rotationKompatibel og let udskiftelige med patenterede Slide-Lock komponenterKombiner den m..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Cold Roller Ball - et massageredskab fra SKLZHer kombineres målrettet massage med is terapi, hvilket reducerer inflammation og sikring af hurtigere gendannelse af muskelfunktion.Isolerende gel fastholder massageboldens temperatur længere uden at blive for kold.Den glatte rustfrie stålkugle glider b..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Core Wheels fra SKLZSKLZ Core wheels – praktisk mavehjul med et solidt håndgreb, der giver dig mulighed for at hæve sværhedsgraden, effektiviteten og styrkelse af din kernemuskulatur. Øg intensiteten med dette dynamiske træningsredskab! De rullende hjul på hver siden giver dig mulighed for en lang ..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Court Slidez fra SKLZ - stabilitetsskiver til træningI modsætning til andre lignende produkter har SKLZ Court Slidez et specielt design med en stor gribevenlig overflade. Leveres i par Ergonomisk dækmønster for bedre greb Holdbar, lav friktion underside for glatte bevægelser på alle g..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Dual Handles - håndtag til træning med SKLZ TræningselastikDual Håndtag giver dig en funktionel træning med en bred vifte af mulighed, bevægelser samt øvelser.SKLZ Dual Håndtag har vores patenteret Slide-Lock teknologi. Et komfortabelt dobbel håndtag, der giver en funktionel træning med mulighed fo..
169,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
Dual Point Massager - massagebolde fra SKLZSKLZ Dual Point massager er designet af professionelle trænere. Det ergonomisk designede produkt sikrer at ramme de ømme punkter på bagsiden af kroppen.Let at transportere og fylder ikke meget i taskenLet at rengøre og slidstærkRyg-venligt designLindrer øm..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Massagebold til fødderne fra SKLZTræt af ømme fødder og fodsmerter? Rul de mindre fodsmerter og smerter forbundet med træning væk. Med sin unikke størrelse og tekstur hjælper SKLZ Fod Massagebold med at stimulere blodcirkulationen, øge mobiliteten og derved hjælpe med genopretning. Bolden er transpo..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Træn din springkraftHOPZ 2.0 er perfekt til dig, som dyrker basketball, amerikansk fodbold, volleyball, håndbold, fodbold eller anden sport, hvor der kræves eksplosiv styrke i benene. HOPZ vil øge muskelstyrken i din underkrop samt maksimere din evne til at hoppe højt og kraftfuldt.Bruges f.eks. til..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
SKLZ Hydro-Roller er drikkedunk og Foam Roller i et produktMed Hydro-Roller´s smarte 2-i-1 funktion, sparer du plads i sportstasken. For dig som ikke vil nøjes med en almindelig drikkedunk. Denne drikkedunk er kombineret med et holdbart og miljøvenligt kvalitetsskum og fungere således fungerer også ..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
SKLZ Jump Rope - Sjippetov SKLZ Jump Rope - Sjippetov
BEST SELLER
Jump Rope - Sjippetov fra SKLZHvis du ønsker en effektiv pulstræning, er SKLZ Jump Rope sjippetov det rette valg for dig.SKLZ sjippetov med et godt og fast grebMed sjippetovet fra SKLZ forbedrer du dit fodarbejde samtidig med, at du forbedrer din kondition. Øg fodarbejdet og forbrænd en masse kalori..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
SKLZ Kick Back (Str. 5)SKLZ Kick Back er perfekt til at gentage samme skudøvelse og dermed udvikle, forbedre og effektivisere fodboldspillerens sparketeknik og afslutningsmønstre.Ideelt træningsredskab til at øve frispark, hjørnespark, lange afleveringer og udspark.Fodboldspilleren kan træne simple ..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
Lateral Resistor Pro fra SKLZMed en Lateral Resistor Pro trænes hurtighed og tværgående hastighed. Det er især et godt redskab til genoptræning efter skader. Hoftemobiliteten øges og leddenes stabilitet styrkes. Kraftig nylonbælte og ankel-manschetter med justerbar velcro.Det medfølger tre forskelli..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Massage Bar fra SKLZSKLZ Massage Bar er et effektivt massage redskab til selvmassage. Udstyret med anatomisk greb og et unikt kugleleje system.Dybdegående vævsmanipulationForbedrer restitutionenØger bevægelighedenVægt: 0,50 kg.Længde: 51 cm.Massagebar fra SKLZ er i modsætning til andre massageredska..
269,00 DKK
Ekskl. Moms:215,20 DKK
Massage Roller fra SKLZSmart massageredskab med stærke håndtag i hver ende. God til massage, triggerpointsterapi, udstræk m.m. Udskiftelige og slidstærke kugler. Kuglerne ruller selvstændigt og kan byttes rundt, hvilken giver en effektiv massage.Vægt: 0,48 kgSKLZ Massageroller er en alsidig massageb..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Medicinbold - sort ekstra tung version på 6,8 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ m..
599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Medicinbold - gul extra let version på 2,7 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ med..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
SKLZ Med Ball - Heavy 5,4 kg. SKLZ Med Ball - Heavy 5,4 kg.
Udsolgt
Medicinbold - grå tung version på 5,4 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ medicinbo..
519,00 DKK
Ekskl. Moms:415,20 DKK
Medicinbold - orange let version på 3,6 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ medicinbold ..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
SKLZ Med Ball - Medium 4,5 kg. SKLZ Med Ball - Medium 4,5 kg.
Udsolgt
Medicinbold - rød medium version på 4,5 kg.Brug vores medicinbolde til mange forskellige øvelser i din træning. F.eks. til at træne eksplosivitet gennem Jump Squats, som ekstra vægt til lunges og et væld af maveøvelser.Medicinbold med BounceMed vores serie af medicinbolde, tilbyder SKLZ medicinbold ..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
Stativ til opbevaring af medicinbolde Hold dit træningsudstyr organiseret med det holdbare rack af høj kvalitet, der rummer op til 6 medicinbolde. Den er stabil  og nem at samle -  måler 62,28 "x 14,96" x 12,2 ", vejer 22 lb, og gemmer hele vores serie med Med Balls.DetaljerHoldbar ra..
1.449,00 DKK
Ekskl. Moms:1.159,20 DKK
SKLZ Mini Bands - Træningselastikker i gul (sæt med 10 stk.)SKLZ Mini fitness træningselastikker er ideelle til laterale bevægelsesøvelser, hofte- og gluteaktivering og skulderstabilisering. Træningselastikker er et effektivt og alsidigt træningsredskab, der kan bruges til at øge styrke og stabilite..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
SKLZ Mini Bands - Træningselastikker i rød (sæt med 10 stk.)SKLZ Mini fitness træningselastikker er ideelle til laterale bevægelsesøvelser, hofte- og gluteaktivering og skulderstabilisering. Træningselastikker er et effektivt og alsidigt træningsredskab, der kan bruges til at øge styrke og stabilite..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
SKLZ Mini Bands - Sort (sæt med 10 stk.) SKLZ Mini Bands - Sort (sæt med 10 stk.)
Udsolgt
SKLZ Mini Bands - Træningselastikker i sort (sæt med 10 stk.)SKLZ Mini fitness træningselastikker er ideelle til laterale bevægelsesøvelser, hofte- og gluteaktivering og skulderstabilisering. Træningselastikker er et effektivt og alsidigt træningsredskab, der kan bruges til at øge styrke og stabilit..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
Mobil Træningsbar fra SKLZMobilitetsbaren hjælper med at skabe en passende roterende bevægelse. Træningsbaren giver en øget mobilitet og fleksibilitet på skuldrene, samtidig med at der skabes den nødvendige styrke og stabilitet for at mindske sandsynligheden for en skade.Forøger skulderens bevægelse..
799,00 DKK
Ekskl. Moms:639,20 DKK
Powerbase Tennistræner SKLZ Power Base Tennis Trainer er den ideelle træningspartner til at forbedre hele dit spil. Med den robuste skridsikre base og Kinetic snor, der ikke filtre, får du timevis af træning uden en træningspartner for at få dit spil og din krop i form.Du skal ikke vente på, at..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Pro Bands Træningselastikker - Extra Heavy i farven gråMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele - nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorfor træne..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Pro Elastikker - Heavy i farven sortMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele -  nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorfor træne med SKLZ ela..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
SKLZ Pro Bands (Light) SKLZ Pro Bands (Light)
BEST SELLER
Pro Bands Træningselastikker - Light i farven gulMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele -  nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorf..
169,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
SKLZ Pro Bands (Medium) SKLZ Pro Bands (Medium)
BEST SELLER
Pro Bands Træningselastikker - Medium i farven rødMan kan træne sin krop på mange forskellige måder: uden vægt, med kropsvægt, med vægte, med modstand, med elastikker og mange flere. Ved gøre brug af elastiktræning er der en række fordele - nedenfor finder du nogle af de vigtigste:Hvorfor træne med ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
SKLZ Pro Training Agility Bands - (Sæt med 4 stk.) SKLZ Pro Training Agility Bands - (Sæt med 4 stk.)
BEST SELLER
SKLZ Pro Træning - fleksible bånd (Sæt med 4 stk.)SKLZ Pro Training Agility Bands giver mulighed for at træne og fokuserer på fodboldspillerens smidighed og hurtighed.Designet gør, at der er minimal risiko for skade, hvis det skulle vise sig, at fodboldspilleren er uheldig og snubler over båndet.SKL..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
SKLZ Reaction Ball SKLZ Reaction Ball
BEST SELLER
Reaktionsbold fra SKLZInnovativ og uregelmæssigt formet bold.Designet med 6 “bobler”, der gør at bolden hopper i forskellige og uforudsete retninger Brug den alene, mod en væg eller sammen med andreFinpudser og forbedrer din reaktion og reflekserØg dine reaktionsevne og finpuds reflekserne Med..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
SKLZ Recoil 360 - dynamisk resistanceværktøjModstandstræning, der virkelig maksimerer dine musklers effekt. Brug Recoil 360 med en træningsmakker eller solo – begge dele er muligt. Linjen kan maksimalt strækkes 6 meter.Maksimer styrke, hurtighed og hoppeevneDesignet til at kunne bruges i en 360 grad..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
Roller Ball - et massageredskab fra SKLZOpnå målrettet massage og ram dine triggerpunkter, hvilket reducerer inflammation og bevirker hurtigere gendannelse af muskelfunktion. Brug den også til muskelopvarmning.Bolden sikrer et præcist og målrettet trykKomfortabelt gummi greb der passer til alle stør..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
SKLZ Slidez - Stabilitetsskiver SKLZ Slidez - Stabilitetsskiver
Udsolgt
Slidez fra SKLZ - stabilitetsskiver til din træningSmart design og uendelige mange muligheder til øvelser og træning af hele kroppen. Det smarte design giver bedre greb for både hænder og fødder.Kan bruges på flere typer overflader uden problemerKan klikkes sammen som brikkerAfsmitningsfri materiale..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Speed Rope - Sjippetov fra SKLZSpeed Rope sjippetov fra SKLZ har gummibelagte stålgreb og kuglelejer for optimal rotation. Dette sikrer at sjippetovet kan giver brugeren en intensiv træning. Sjippetovets længde er justerbar. Kablets længde er 300 cm. Håndtagene har et blødt, men fast greb, der sikre..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ SpeedSac - En træningssandsæk, der gør dig hurtigereSKLZ SpeedSac er ideel til at udvikle og presse atleten til træning, samt med til at øge den eksplosive kraft når der sættes af til spurten. Træningsredskabet styrker den generelle hurtighed.Hver sandsæk kan indeholde op til ca. 5 kg sand (15 ..
799,00 DKK
Ekskl. Moms:639,20 DKK
SKLZ Super Sandbag - Træningssandsæk SKLZ Super Sandbag - Træningssandsæk
BEST SELLER
SKLZ Super Sandbag - TræningssandsækSKLZs sandsæk Super Sandbag med fire vægtposer (total vægt pr. pose: 4,5 kg). Træningstasken kommer i et robust og slidstærkt design. Sandsækken har både modstandsdygtige og holdbare materialer. Skal fyldes med f.eks. sand.Leveres uden fyldStørrelse: 50 cm. x 20 c..
419,00 DKK
Ekskl. Moms:335,20 DKK
SKLZ Targeted Massage BallSKLZ take på en massagebold med en unik tekstur, der hjælper med at stimulere blodcirkulationen og give afspænding. Denne massagebold et vigtigt redskab til total kropssundhed.Ømme led, knuder og muskelspændinger kan holde dig tilbage i din træning. Derfor har Targeted Mass..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Trainer Mat Sport Performance - træningsmåtteSKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Træningsmåtten har en overf..
289,00 DKK
Ekskl. Moms:231,20 DKK
SKLZ Trainer Med Ball Sport Performance (3,6 kg.) SKLZ Trainer Med Ball Sport Performance (3,6 kg.)
Udsolgt
SKLZ Træningsbold - Trainer Med Ball Sport Performance - 3,6 kg.SKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Vægt: 3,..
439,00 DKK
Ekskl. Moms:351,20 DKK
Trainer Roller Sport Performance - Foam roller fra SKLZSKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Påtrykt 12 øvelse..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
SKLZ Pro Træningsreb - til bl.a. crossfitDet 12,2 (40") meter lange reb er designet til at give et tilbageløb af bølger, der udvikler styrke, kraft og udholdenhed. Designet i slidstærkt materiale. Battlerope er et populært træningsredskab indenfor crossfit og med få midler er det muligt, at sammensæ..
1.449,00 DKK
Ekskl. Moms:1.159,20 DKK
Travel Barrel Roller Firm - Foam roller fra SKLZFå din massage med på farten. Denne Travel Barrel Rollers kompakte størrelse gør det nemt at tage sig af din krop på vejen. Travel Barrel Roller er designet til præ- og post-træning, og masserer ikke kun blødt væv, den hjælper dig med at øge fleksibili..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
SKLZ Travel Massage Bar - transportabelt massageværktøjTravel Massage Bar er din hjælp til ømme muskler der skal genoprettes hurtigere ved at frigøre spænding og ømhed. Med sine ergonomisk designede håndtag, der passer til alle slags hænder, og unikke lejer og kuglelejesystem giver Travel Massage Ba..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Viser 1 til 48 af 60 (2 sider)