SKLZ AccuStick - Massagepind - Sklz.dk

Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

SKLZ AccuStick – Massagepind

kr. 209,00

8 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 2725 Kategorier: , Tag:

Yderligere information

Vægt 1 kg

AccuStick – en lækker massagepind fra SKLZ

SKLZ Massagepind hjælper dig til at restituere hurtigere. Med Accusticks smarte design, er det muligt at masserer alle steder på kroppen. AccuStick fra SKLZ er en massagepind der giver lettelse i spændte og ømme muskler.

  • Effektivt og unikt design.
  • Effektiv trigger point release.
  • Kan bruges til alle muskelgrupper.
  • Transportabel – kan bruges overalt.
  • Lavet i et let materiale.

Kurver, hjørner og endepunkterne er designet til at massere muskler og påvirke triggerpunkter. AccuSticks unikke form gør det let at massere selv de mest besværlige steder på kroppen.

Triggerpoint massage med SKLZ AccuStick

Triggerpunkter er små knuder, som udvikler sig i en muskel, når den er skadet eller overbelastet. Disse små knuder afhjælpes ved at bruge triggerpoint massageredskaber, der lindrer muskelsmerter og smerter på ømme områder. Triggerpoint massageredskaber bruges på dine ømme triggerpunkter – massér i små cirkler. Presset sætter gang i blodcirkulationen og ilttilstrømningen og øger derved din mobilitet og lindrer smerter. Ved triggerpunktmassage trykker behandleren eller massageredskabet let eller dybt på triggerpunkter i kroppens muskler og bindevævet omkring dem. Denne trykken påvirker kroppens nervesystem og får kroppen til at udskille forskellige stoffer (endorfin, histamin o.l.). Disse stoffer lindrer smerter, gør musklerne smidige og gør det lettere for væske at strømme gennem blodkarrene. I kroppens spændte muskelfibre ligger der et net af hypersensitive og ømme punkter (triggerpunkter) og disse er en meget udbredt årsag til smerter udløst fra bevægeapparatet.

Se vores video for mere information om brug af SKLZ AccuStick