SKLZ AccuStick - Massagepind | Effektiv triggerpunkt massage

Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

SKLZ AccuStick – Massagepind

kr. 209,00

7 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 2725 Kategorier: , Tag:

Yderligere information

Vægt 1 kg

SKLZ accustick – Din partner i hurtig restitution

SKLZ AccuStick er din hjælper til hurtig restitution. Denne massagepind er designet til at ramme alle områder af din krop, lindre spændte og ømme muskler, og hjælpe dig med at komme hurtigere tilbage til din aktive livsstil.

AccuStick er udstyret med kurver, hjørner og endepunkter, der er omhyggeligt designet til at massere muskler og påvirke triggerpunkter. Den unikke form gør det let at massere selv de mest besværlige steder på kroppen.

  • Smart design til effektiv massage
  • Effektiv trigger point release
  • Kan bruges på alle muskelgrupper
  • Letvægtsmateriale

Letvægtsmateriale

AccuStick er lavet af et letvægtsmateriale, hvilket gør den nem at transportere og bruge hvor som helst – hjemme, på kontoret eller på farten. Dette materiale er holdbart og robust, så du kan stole på, at din AccuStick vil vare længe og modstå selv de mest intense massagesessioner.

Effektiv trigger point release

Triggerpunkter er små knuder, der kan udvikle sig i en muskel, når den er skadet eller overbelastet. AccuStick er designet til effektivt at ramme disse punkter og lindre muskelsmerter. Ved at massere disse punkter kan du øge blodcirkulationen og ilttilstrømningen til musklerne, hvilket kan hjælpe med at øge din mobilitet og lindre smerter.

Besøg endelig kategorien Massageudstyr.