SKLZ Kick-Out - Sklz.dk

Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

SKLZ Kick-Out

kr. 499,00

21 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 2304 Kategorier: , Tag:

Yderligere information

Vægt 1 kg

SKLZ Kick-Out

SKLZ Kick-Out er en roterende slidske, der skal monteres under kurven på nettet. Kick-Out fra SKLZ sikre, at basketballbolden returneres hver gang. Den roterende Kick-Out kan justeres og vendes i en 360 graders vinkel og dermed sende bolden ud i en hvilken som helst retning.

  • Leveres i en neutral sølv farve, så den ikke fanger øjet og ødelægger sigte.
  • Hurtig, simpel og nem montering.
  • Nem at samle og påsætte – kræver ingen værktøj.

Kick-Out – Basketball tilbehør

Er du på udkig efter et træningstilbehør til basketball, der kan hjælpe dig med at få mest ud af tiden på træningsanlægget i klubben eller når du træner i fritiden? Kick-Out fra SKLZ forbedrer din skudpræcision og sikrer en effektiv skudtræning. Du skal ikke spilde dyrebare sekunder på at hente basketbolden når du har ramt plet.

  • Et ‘must-have’ til alle, der har en basketballkurv stående hjemme. Kan også bruges i din sportsklub. Optimal at have stående hjemme, hvis du har en basketballbane nær dig også.

Gentagende træning, der hjælper dig til et træfsikkert skud. Træn din skudpræcision med Kick-Out, hvor som helst på banen og få bolden returneret hurtigt og præcist. Med Kick-Out fra SKZL effektiviserer du din træning på træningsbanen.

Se vores video for mere information