SKLZ Swing Guide Trainer | Forbedrer svingnøjagtighed

Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

SKLZ Swing Guide Trainer

kr. 649,00

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 235848 Kategorier: , , Tags: , ,

Yderligere information

Forbedr dit golfsving med SKLZ Swing Guide Trainer

SKLZ Swing Guide Trainer er dit værktøj til at opnå præcise slag og større afstand på greenen. Denne træner giver øjeblikkelig feedback på dit sving gennem sine sammensatte guider, så du ved præcis, hvornår du ikke rammer korrekt. Med justerbare guider og alignment-markører er dette redskab perfekt til at forbedre din opsætning og boldposition.

  • Funktioner: Hjælper med at udvikle et pålideligt sving, giver øjeblikkelig feedback, forbedrer opsætning og boldposition
  • Materialer: Ultra-holdbar polycarbonat base
  • Yderligere egenskaber: Bungie og magnetsystem forhindrer guiderne i at flyve væk ved sammenstød, guiderne er aftagelige for nem ændring af position

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt og holdbart materiale, der kan modstå mange slag. Dette betyder, at du kan bruge din SKLZ Swing Guide Trainer igen og igen uden at bekymre dig om slid. Dets holdbarhed gør det også modstandsdygtigt over for vejrelementer, så du kan træne ude i al slags vejr.

Øjeblikkelig feedback

SKLZ Swing Guide Trainerens sammensatte guider giver øjeblikkelig feedback på dit sving. Dette betyder, at du straks vil vide, hvis du ikke rammer korrekt. Denne øjeblikkelige feedback er afgørende for at foretage hurtige justeringer og forbedringer i dit sving.

For lignende produkter, besøg venligst kategorien Øvrigt Golftræningsudstyr.